Tom Wentzel (Emmeloord, 1989) is bestuurskundige.

Tijdens mijn studie heb ik onderzoek gedaan naar maatschappelijke vraagstukken en bestuurlijke problemen. Ik ben afgestudeerd op het thema sociale cohesie in een concrete vorm, het beleid voor gemeenschapshuizen (sporthallen, dorpshuizen).

Mijn kwaliteiten zijn procesverbetering en analyseren. Dit kwam mij goed van pas, tijdens studie en latere werkzaamheden. Van dichtbij heb ik het sociaal domein bij gemeenten leren doorgronden en verbeteren door analysetools te bouwen en samenwerkingspartners in netwerktafels bijeen te brengen bij diverse opdrachtgevers.

Mijn ambities liggen op beleidsmatig en financieel vlak, op regie voeren en management. Hier groei ik graag de komende jaren in door, bij overheden of in het bedrijfsleven. Ik neem uitdagingen graag aan en zet mij in voor meetbare sociale kwaliteit, financiële stabiliteit en het bijsturen van doelen waar nodig.

Naast mijn werk, lees en reis ik graag af naar vesting- en Hanzesteden. Politiek, economie, filosofie en vaderlandse geschiedenis behoren tot mijn interessegebied.

Veel leesplezier,

Tom Wentzel
Emmeloord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.