Graag heet ik u van harte welkom op mijn website. Lees in dit profielschets meer over wie ik ben en wat ik doe.

Mijn naam is Tom Wentzel, geboren in 1989 in de Noordoostpolder. In 2015 heb ik mijn HBO-bachelor bestuurskunde- en overheidsmanagement gehaald in Leeuwarden. Hierna ben ik bij diverse gemeenten bezig geweest in het sociaal domein. Bijvoorbeeld met het verbeteren van financieel-adminstratieve processen, het bouwen van monitors en analyse.

Mijn naaste collega’s roemen mijn snelheid en helicopterview en passie voor het vak. Inzet, Loyaliteit en Gezelligheid zijn de kernwoorden die Leeuwarden mij meegaf. Graag werk ik in een jonge omgeving met telkens uitdaging en nieuwe werkzaamheden. Zo is eerder mijn interesse gewekt voor het sociaal domein.

Ik lees graag. Zo vergaar ik kennis over bijzondere en non-conventionele onderwerpen. Een voorbeeld hiervan is de bijna vergeten Oostenrijkse School der Economie (Hayek, Mises, Huerta de Soto en Pierson e.v.a.). Niet alledaags, (zelf-)kritische en controversieel, altijd op zoek naar de wereld buiten ‘mainstream’. Andere visies op financiële, politieke en sociale werkelijkheid. Maar niets zonder filosofisch-ethische onderbouwing. Hier zorgen Robert Nozick, Frank van Dun en Ayn Rand voor nodige input.

Een basis aan kennis heb ik opgedaan door zelfstudie en het ‘algemene’ onderwijs, deze wil ik graag uitbreiden met kennis en ervaring in de beroepspraktijk.

U heeft een korte inleiding op mijn persoon gelezen, wilt u meer weten dan kunt u mijn blogs bijhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.