Nieuwe bestuurder Libertaire Partij

Waarde leden, ik ben Tom Wentzel, geboren in 1989, bestuurskundige en werkzaam in het sociaal domein. Ik ben geboren en getogen in de Noordoostpolder. Graag versterk ik het bestuur van de LP met mijn inzet. Na enige tijd al lid te zijn geweest, zie ik dit als het ultieme moment om actiever bij te dragen.

In de campagnetijd heb ik een poging gedaan iets concreets te betekenen voor de partij. In mijn geval door te flyeren en met een auto vol jongeren vijf van de zes Flevolandse gemeentehuizen te bezoeken.
Dit enthousiasme in combinatie met het uitwerken van plannen voor een partij-wiki (digitale vraagbaak), een andere opzet voor bestuurs- en ledenvergaderingen en het opstellen van concept-berichten voor Facebook en Twitter is opgemerkt door het huidige bestuur.

Via een omweg ben ik uitgekomen bij het libertarisme. Het sluit het beste aan bij het vrij associëren, mijn gedachten over coöperatieve verenigingen of onderlinge waarborgmaatschappijen en een overheid die op de laatste benen loopt. Het voluntair samenwerken brengt altijd meer goeds dan onder dwang en drang proberen te komen tot iets goeds.

Naast werk en alledaagse bezigheden mag ik graag lezen en reizen. Oostenrijkse Schooleconomie, politieke geschiedenis, en dan met name Nederlandse staatsvorming (1548-1648), en libertaire filosofie staan hoog in het vaandel. Bezoeken brengen aan musea, kastelen en vestingsteden maken het af.

Leden en bestuur kunnen op mij rekenen, als ondersteunende kracht in het nieuwe bestuur Valentine-II.
Concreet bouw ik hieraan mee door in samenwerking met collega-bestuurders het sociale mediateam te reorganiseren, bij te dragen aan interne en externe communicatie, interne documenten te actualiseren waar nodig en bij te springen waar ik kan.

‘Zonder wij gaat het niet’, om die reden ben ik blij dat het bestuur gaat verbreden en meer wil inzetten op wisselwerking met leden. Hier zit het potentieel. Ik zie graag uit naar events en natuurlijk naar de ledenvergadering als hoogste orgaan van de partij.

Ik sluit af met mijn motto en zie met vertrouwen de toekomst tegemoet!

‘Verdeeldheid haalt de voorpagina, eendracht brengt vooruitgang!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.